Belgische topklassers oefenen

Olivier Niclaus
| 0 reacties
Belgische topklassers oefenen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Om met de voorbije feestdagen en de winterstop het competitieritme niet te verliezen, hebben heel wat eersteklassers in eigen land of op stage een aantal oefenwedstrijden geregeld.

Germinal Beerschot gaat ook in de oefenwedstrijden lustig verder op de recente reeks van acht opeenvolgende gewonnen wedstrijden. In Roosendaal (NL) werd met 0-4 gezegevierd tegen RBC. De bezoekers vonden zowel voor als na de rustperiode tweemaal de weg naar het doel. Goalgetters van dienst waren Malki, Dosunmu, King en Verhoeven.

Nog in Nederland verloor Roeselare op bezoek bij Roda JC met 2-1. De brilscore bij de rust was de vertaling van het evenwichtige spelbeeld. Na de rust moest de West-Vlaamse club echter doelpunten slikken van Janssens en De Jong. Pas laat in de slotfase kon belofte Dequevy nog tegenscoren.

Zulte Waregem won deze namiddag in eigen land eenvoudig van derdeklasser Turnhout. Rudison, Leye en Jelavic zetten de 3-0 eindscore op de tabellen. Later deze week oefent Turnhout nog tegen streekgenoot Germinal Beerschot. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties