Kopzorgen voor Jacobs en Van Holsbeeck

De Nijs Michael
| 0 reacties
Kopzorgen voor Jacobs en Van Holsbeeck
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht weet nog niet of het komende zaterdag op het veld moet verschijnen, daarvoor moet eerst de uitspraak van de rechtbank afgewacht worden. Die beslist pas vrijdag en dat zorgt voor grote problemen bij Anderlecht.

Herman Van Holsbeeck laat weten dat de match gewoon doorgaat als de rechter in kortgeding beslist dat Waasland de tegenstander is, als de rechter echter uitspraak doet in het voordeel van Lokeren ontstaan er grote organisatorische problemen en zal de match uitgesteld worden. Ook de politie heeft problemen, zo heeft de commissaris al contact opgenomen met de vraag of hij zijn mensen dienst moet geven of niet komende zaterdag. Maar ook daar kan Anderlecht niet op antwoorden.

Daarenboven kampt ook trainer Ariël Jacobs met meerdere problemen. Zo is het nog lang niet zeker dat Stanislav Vlcek komende zaterdag, als er de match doorgaat, op het plein zal staan. De transferdocumenten van de spits zijn namelijk nog steeds niet overgemaakt vanuit Tsjechië. Herman Van Holsbeeck doet er alles aan om de internationale documenten nog tijdig in orde te krijgen, maar trainer Jacobs vreest dat de nieuwe aanwinst zelfs de match tegen KV Mechelen zal moeten missen. 

Daar komt nog is de afwezigheid van Polak en Pareja bij, de Tsjech kampt met een knieblessure en de Argentijn ondergaat vrijdag een MNR. Jelle Van Damme verliet dan weer het trainingskamp in La Manga door familiale problemen, de trainer weigert meer uitleg te geven, maar volgens Jacobs is het mogelijk dat ook Van Damme er niet zal bij zijn in de beker. Het enige goede nieuws kwam van Frutos en Boussoufa, beiden kunnen dit weekend waarschijnlijk hun wederoptreden maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties