Salou krijgt derde voorstel van Boekarest

Salou krijgt derde voorstel van Boekarest
Foto: © SC

Club Bruggespits Ibrahim Salou blijft de belangstelling van Rapid Boekarest genieten. De Roemenen deden hem nu een derde voorstel.

Ibrahim Salou staat nog steeds in de belangstelling van de Roemeense topklasser Rapid Boekarest. De VRT meent te weten dat de Roemenen de Belg met Ghanese roots nu een derde (en waarschijnlijk ultieme) voorstel deden om de overstap naar Boekarest te maken. De aanvaller van de koploper in de Jupiler League zou tot maandag de tijd krijgen om over het voorstel na te denken.

Salou is bij Brugge op een dood spoor terechtgekomen. De spits begon zijn carrière in België in 2000 bij derdeklasser Turnhout. Daar speelde hij vier jaar. In het seizoen 2004-2005 verhuisde hij naar tweedeklasser KV Kortrijk. Een jaar later kocht het pas naar eerste klasse gepromoveerde Zulte Waregem Salou over van de club uit de Guldensporenstad. 

In zijn eerste jaar eerste klasse wist de zwarte parel van de West-Vlaamse fusieploeg meteen de aandacht van enkele Belgische topploegen te trekken. Club Brugge trok uiteindelijk aan het langste eind en haalde de aanvaller vorig seizoen binnen. Het huwelijk werd echter nooit een succes. In anderhalf jaar Brugge trof Salou in competitieverband slechts drie keer raak. Dit jaar wist hij de netten nog niet te doen trillen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties