Van Veldhoven: 'Pluim voor Ederson en Steppe'

Philippe Crols
| 0 reacties
Van Veldhoven: 'Pluim voor Ederson en Steppe'
Foto: © SC

Germinal Beerschot won afgelopen zaterdag met het kleinste verschil van Dender. Trainer Harm Van Veldhoven zag dat zijn team het niet onder de markt had met de ploeg van Johan Boskamp.

"Volgens mij hadden we de wedstrijd bijna de ganse tijd onder controle en op basis van wilskracht verdienden we deze zege ook", vond Van Veldhoven. "Al moet ik daar wel aan toevoegen dat Dender hier goed voetbal bracht en ook een aantal goede kansen kreeg."

Van Veldhoven vermeldde op de persconferentie ook nog de goede prestaties van Ederson en Steppe. "Steppe hield ons in een moeilijke periode wederom overeind. Ederson heeft dubbel gelopen vandaag en de afwezigheid van Losada zo goed mogelijk proberen op te vangen."

Losada was er inderdaad niet bij en dat was merkbaar. "Het was duidelijk dat hij er niet bij was. Zijn afwezigheid is wel degelijk opgevangen door Chabaud, maar die is conditioneel ook nog niet helemaal in orde. We laten Losada nu tot maandag laten rusten zodat hij in Brugge van de partij zal zijn", noteerde de mensen van de website van Germinal Beerschot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties