Nederland: 'Sergeant naar Club Brugge'

Nico Wieme
| 0 reacties
Nederland: 'Sergeant naar Club Brugge'
Foto: © SC

Eerder deze week meldden wij u al dat Tony Sergeant dicht bij een overgang naar Cercle Brugge staat, maar als we enkele Nederlandse media mogen geloven heeft de middenvelder zich van kantoor vergist in het Jan Breydelstadion.

Dat komt ervan als je met twee ploegen één stadion deelt. Het moest er eens van komen dat een nieuwe speler zich van ingang zou vergissen en bij de concurrent een contract ondertekent. Volgens een supportersclub van Feyenoord Rotterdam en volgens de site ELFvoetbal.nl is die eer weggelegd voor Tony Sergeant.
 
De ex-Zulte Waregemspeler was een tijdje geleden in beeld bij Feyenoord, maar de vlotscorende middenvelder haakte af en ziet meer heil in een terugkeer naar België. Cercle Brugge zou in vergevorderde onderhandelingen met hem staan, maar daar zijn onze noorderburen nog zo zeker niet van.
 
Op ELFvoetbal.nl staat letterlijk te lezen: “De Belgische middenvelder Tony Sergeant komt niet naar De Kuip. Feyenoord had belangstelling voor de speler van het Italiaanse Bari, maar Sergeant wil zelf terug naar zijn vaderland. Daarom geeft hij de voorkeur aan een transfer naar Club Brugge.”
 
De Nederlanders hadden blijkbaar contact met Sergeant zelf, want hij wordt op hun website als volgt geciteerd: “Er was daadwerkelijk belangstelling van Feyenoord, maar mijn manager heeft aangegeven dat als ik vertrek, het naar Club Brugge zal zijn.” Een lapsus van Sergeant of een schrijffout van onze taalgenoten? Bij Cercle zullen ze het bericht in ieder geval niet graag lezen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties