Wisla haalt ook Lobodzinski

Luc Goderis
| 0 reacties
Wisla haalt ook Lobodzinski
Foto: © SC

Wisla Krakow, de competitieleider uit de Poolse Ekstraklasa, heeft haar tweede inkomende transfer op evenveel dagen tijd beet. Bij regerend landskampioen Zaglebie Lubin haalden ze immers Wojciech Lobodzinski weg.

Eén dag eerder haalde Wisla al Radoslaw Matusiak naar Krakow.  De aanvaller wordt tot op het einde van dit seizoen geleend van SC Heerenveen.  De transfer van Wojcieh Lobodzinski is wel definitief.  Wisla zou naar verluidt net geen half miljoen euro op tafel hebben gelegd voor de diensten van de 25-jarige middenvelder.

Twaalfvoudig international Lobodzinski speelde zich woensdag nog in de kijker bij de nationale ploeg van Leo Beenhakker.  Hij scoorde toen immers het openingsdoelpunt in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Tsjechië.  Lobodzinski tekende voor 4,5 jaar.  Bij Zaglebie Lubin was hij vorig seizoen één van de sterkhouders.  Hij speelde in alle dertig wedstrijden en tekende voor drie doelpunten.  De komst van Lobodzinski moet bij Wisla het vertrek van Kamil Kosowski doen vergeten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties