Sterchele: 'Ik verwacht oorlog'

Nico Wieme
| 0 reacties
Sterchele: 'Ik verwacht oorlog'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag om 13u00 staat in het Jan Breydelstadion de topper van de 22ste speeldag in de Jupiler League tussen Club Brugge en Standard op het programma. Luikenaar in Brugse loondienst, François Sterchele, verwacht zich aan zwaarbeladen duel.

François Sterchele heeft stilaan zijn draai gevonden bij competitieleider Club Brugge. Afgelopen weekend vond de Luikenaar twee keer de weg naar doel. Zondag speelt hij tegen zijn stad, Luik. "Wij zijn niet bang", zegt de Clubaanvaller op Jupiler League TV. "Standard moet bang zijn."

"Het gaat erg goed met Club Brugge. We voelen ons goed in ons vel", aldus de topschutter van blauw-zwart. "We hebben veel vertrouwen en weten ons in de topper opnieuw gesteund door 28 000 mensen. Iedereen hier is klaar voor de schok", weet Sterchele.

Wat voor wedstrijd wordt het volgens de spits? "Ik verwacht een zeer gesloten partij, met erg veel duels en agressiviteit. Ik verwacht een oorlog." Sterchele ziet mogelijkheden voor Brugge in het aanvallende compartiment. "Voor mij is het heel aangenaam om met Van Heerden en Leko te spelen, met Sonck naast mij. Zo ben je verzekerd van veel ballen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties