Defour laat topper mogelijk aan zich voorbijgaan

Defour laat topper mogelijk aan zich voorbijgaan
Foto: © SC

Zondag spelen Club Brugge en Standard de topper van de 22ste speeldag. Dat zal gebeuren zonder de geblesseerde Standardaanvoerder Steven Defour. De Mechelaar weet nog niet of hij de wedstrijd ter plaatse gaat bekijken.

Steven Defour had de topper tussen Club en Standard aangestipt in zijn agenda. Een tweede blessure op korte tijd strooide echter roet in het eten. De Gouden Schoen zou de wedstrijd graag bijwonen, maar weet niet of het te vertrouwen is. "Ik ben ook naar Cercle-Standard gaan kijken en blijkbaar hebben ze het daar niet voor mij", legt Defour uit in Het Laatste Nieuws. "Ik heb wat negatieve en onvriendelijke reacties gehad. En ja, er moet altijd maar eens één gek rondlopen en 't is snel gebeurd. Misschien rijd ik gewoon met de spelersbus mee. We zien wel."

De blessure van Defour evolueert in positieve zin, maar de topper komt nog te vroeg. "Ik vind het heel jammer dat ik niet kan meespelen", aldus de aanvoerder van de Rouches. "Ik had de wedstrijd misschien wel kunnen halen, maar dan hadden we een groot risico genomen en mijn seizoen gehypothekeerd. Met mijn revalidatie verloopt het goed. Wellicht wordt het volgende week pendelen tussen de praktijk van kine Lieven Maesschalk en Luik. Misschien hervat ik dan al met de groep", klinkt de Mechelaar hoopvol. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties