Biglia: 'Goede Losada past bij Anderlecht'

Mathias Dumarey
| 31 reacties
Biglia: 'Goede Losada past bij Anderlecht'
Foto: © SC

Vanavond nemen RSC Anderlecht en Germinal Beerschot het tegen elkaar op in de heenwedstrijd van de Belgische beker. Het belooft alvast een Argentijns getint treffen te worden. Lucas Biglia blikt in Het Volk vooruit.

"Het is leuk dat er zoveel Argentijnen in de halve finale van de Belgische beker staan. Toch is er geen sprake van extra rivaliteit. Wij hebben eigenlijk weinig contact met onze landgenoten van Germinal Beerschot. In Brussel trekken de Anderlecht-Argentijnen met elkaar op en dat volstaat. We hebben te weinig tijd om naar Antwerpen te gaan", aldus Lucas Biglia.

De middenvelder van paarswit kent Hernan Losada het best. Biglia heeft van hem het truitje gevraagd na de heenwedstrijd in de competitie. "Als Losada zijn huidig niveau kan aanhouden, dan past hij zeker bij Anderlecht. Of hij ook daadwerkelijk beter is dan ik, zullen we in de volgende wedstrijden wel zien. We speelden ooit samen bij Independiente en toen zaten we afwisselend op de bank. Ik zal zeker niet focussen op de duels met Losada. Hij is belangrijk voor Germinal Beerschot, maar dat zijn de andere spelers ook", besluit Biglia. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties