Keert Hasi terug naar Anderlecht?

Nico Wieme
| 11 reacties
Keert Hasi terug naar Anderlecht?
Foto: © SC

Morgen spelen Anderlecht en Cercle Brugge om de derde plaats. In de marge van die match laat paars-wit weten dat ex-speler en huidig Cerclemiddenvelder Besnik Hasi het profiel heeft om assistent-coach te worden bij de landskampioen.

Zondag ontvangt Anderlecht Cercle Brugge. Niets bijzonders, ware het niet dat beide ploegen momenteel de derde plaats delen met 52 punten en dat er bij groen-zwart enkele ex-Anderlechtenaren rondlopen. Een van hen is middenvelder Besnik Hasi. Anderlecht ziet in de Albanese Kosovaar een mogelijke assistent-coach. Cercletrainer en technisch directeur Glen De Boeck wil de hardwerkende speler op zijn beurt graag in de technische staf van zijn ploeg hebben.

Hasi speelde sinds 2000 zesenhalf jaar voor Anderlecht. Hij maakte er de gouden tijden onder coach Aimé Anthuenis mee. Momenteel is de verdedigende middenvelder mogelijk aan zijn laatste seizoen als actieve voetballer bezig, hoewel hij nog een contract tot medio 2009 heeft bij de revelatie van de Jupiler League. Hasi gaf zelf al te kennen er nog graag een extra jaar als voetballer bij te doen, maar als Sporting aan zijn mouw trekt, zou hij wel eens kunnen twijfelen.

De Brusselaars twijfelen in ieder geval niet. "Het staat vast dat Hasi het profiel heeft om bij ons te werken", zegt Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck in Le Soir. "Ik spreek daar niet over tot de match tegen Cercle voorbij is. Maar het staat vast dat Hasi het profiel heeft om bij ons te werken", voegt de Anderlechtmanager er fijntjes aan toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties