Cercle werkt mobiliteits- en comfortplan Westtribune uit

Nico Wieme
| 2 reacties
Cercle werkt mobiliteits- en comfortplan Westtribune uit
Foto: © SC

Cercle Brugge is een sterk groeiende vereniging. Om aan de noden van alle abonnementshouders te kunnen voldoen, werd voor volgend seizoen een mobiliteits- en comfortplan voor de Westtribune uitgewerkt.

Cercle Brugge heeft dit seizoen meerdere stappen voorwaarts gezet. Op sportief vlak ging het met succes de concurrentie aan met de topteams uit de Jupiler League. In navolging van het sportieve succes zijn ook een aantal randaspecten tot op succesvolle hoogte gestegen.
 
Het gemiddeld bezoekersaantal steeg met 56 procent tegenover het vorige seizoen, de abonnementenverkoop met 43 procent. Ook in de businesszone is de groei opvallend. De businesslounges geraken voller, de businessseats meer gevuld. Het aantal vipmenu’s steeg met gemiddeld 37 procent. De Business Kring 12 zag zijn leden meer dan verdubbelen: van 70 naar 150.
 
Het succes kent echter ook zijn minder aangename kanten. Cercle Brugge is vast van plan om daaraan te werken. Het knelprobleem voor volgend seizoen wordt de mobiliteit in de Westtribune boven en het bijbehorende logecomplex. Deze tribune wordt bijna volledig ingenomen door abonnementshouders. Het is dan ook steeds bij elke wedstrijd van cruciaal belang dat de abonnementshouders en kaarthouders voor deze tribune steevast op hun voorziene locatie gaan plaatsnemen. Cercle rekent op een correcte en respectvolle discipline hieromtrent bij alle supporters.
 
Met een commerciële werkgroep werd tevens een mobiliteits- en comfortplan uitgewerkt. Er werd maximaal rekening gehouden met de wensen en noden van alle abonnementshouders in Westtribune boven. Mits een strikte discipline kunnen de mobiliteit, de veiligheid en het comfort van de supporters gevrijwaard blijven. Een gedetailleerde uitleg omtrent dit mobiliteitsplan vindt u op http://www.cerclebrugge.be/index.php?catnr1=101&catnr2=184&catnr3=100&catnr4=100 .
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties