Late treffer geeft Mariaburg hoop

Mariaburg en Wavria hebben nog altijd kans om volgend seizoen in tweede provinciale aan te treden. In de heenwedstrijd won Wavria met 3-2.

Mariaburg ontsnapte in tweede provinciale A aan de degradatie door op de laatste speeldag kampioen Ternesse te vloeren. In Wavria leek het echter fout te gaan.

De wedstrijd kon voor de bezoekers moeilijk slechter beginnen. Na drie minuten spelen had Vercammen de thuisploeg al op een 1-0-voorsprong geplaatst. Gamps verdubbelde op het halfuur de voorsprong voor Wavria.

Na rust lukte Mariaburg de aansluitingstreffer via een vrijschop van Van Gorp. Tussendoor kreeg bezoeker Strecker ook nog een tweede gele kaart waardoor Mariaburg vooral stand probeerde te houden. Een kwartier voor tijd leek Van Brandt zijn team een mooie uitgangspositie te bezorgen. Hij scoorde de 3-1. Toch klauterde Mariaburg nog een beetje overeind. In de 95ste minuut kon Ferlien er nog 3-2 van maken.