Preud'homme: 'Tekende nog niet bij Benfica'

Nico Wieme
| 0 reacties
Preud'homme: 'Tekende nog niet bij Benfica'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud’homme behaalde met Standard voor het eerst in 25 jaar de titel. Toch werd zijn aflopende contract nog niet verlengd. Speculaties over een transfer naar Benfica wuift hij van de hand.

Standard mag zich na 25 jaar wachten nog eens kampioen van België noemen. De architect van de kampioenenploeg is Michel Preud’homme. Het contract van de succescoach loopt af eind juni. Een mens zou denken dat het bestuur van de Rouches dit snel wil verlengen. Niets is echter minder waar. Preud’homme wacht nog steeds op een teken van de Standardleiding. Deze situatie voedt uiteraard de geruchtenstroom.
 
Een van die geruchten is dat de ex-Rode Duivel volgend seizoen aan de slag zou gaan bij Benfina Lissabon. Preud’homme ontkent dat formeel. Verder wil hij niets lossen over zijn toekomst. “Ik ontken dit formeel, ik tekende nog nergens”, is het enige wat de coach kwijt wil.
 
Preud'homme is geen onbekende bij Benfica. Tussen 1994 en 1999 verdedigde de toenmalige nationale doelman de kleuren van de Portugese club. Na zijn actieve loopbaan was hij even bestuurslid van Benfica, maar kort na de eeuwwisseling keerde hij terug naar België, waar hij in 2001 voor de eerste keer trainer van Standard werd. (AN)
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties