Lamah wil dan toch terug naar Anderlecht

De Nijs Michael
| 29 reacties
Lamah wil dan toch terug naar Anderlecht
Foto: © SC

Roland Lamah zal volgend seizoen wellicht toch in het Astridpark voetballen. Anderlecht verkiest hem boven Nabil Dirar en ook de speler zelf lijkt nu bij te draaien.

Anderlecht toont interesse in Nabil Dirar, maar de vedette van Westerlo staat dicht bij een overgang naar Standard. Herman Van Holsbeeck nam gisteren dan ook contact op met Herman Wijnants omtrent de technisch vaardige speler. Van Holsbeeck liet Wijnants weten dat Anderlecht nog steeds interesse toont in Dirar, maar een transfer van de balgoochelaar is voorlopig geen prioriteit voor de Brusselse club.

Anderlecht wil eerst weten waar de toekomst van Roland Lamah ligt. De speler ligt nog onder contract bij Anderlecht, maar is dit seizoen op uitleenbasis aan de slag bij het Nederlandse Roda JC. Daar groeide hij uit tot een vaste waarde en daarom wil paars-wit hem nu terughalen, enig probleem is de speler zelf. Hij liet in het verleden namelijk weten dat hij niet meer terug wil keren naar Anderlecht. Gisteren kreeg de soap rond Lamah echter een verrassende wending, de speler liet gisteren op tv namelijk verstaan dat hij volgend seizoen weldegelijk voor Anderlecht zal voetballen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties