Analist De Coninck zag "een sexy seizoen"

Anthony Van der Planken
| 12 reacties
Analist De Coninck zag "een sexy seizoen"
Foto: © SC

De competitie 2007-2008 zit er alweer op, en gewoontegetrouw ordt er nu veelvuldig teruggeblikt op de afgelopen voetbaljaargang. Belgacom - analist Wim De Coninck geeft op Sporza zijn visie.

"Het was een sexy seizoen", vertelt De Coninck. "Met Standard is er ook een extra topclub bijgekomen. Dat is voor een groot deel de verdienste van Preud'homme, maar ook die van de broers-D'Onofrio."

De Coninck vindt het wel een beetje vreemd dat niet Marouane Fellaini, maar wel Milan Jovanovic zondag gekroond werd tot Profvoetballer van het Jaar. "Fellaini is hét symbool van Standard. Hij heeft alles van de moderne voetballer. De spelers zullen bij hun stem ook wel rekening gehouden hebben met wie hen na aan het hart ligt. En dan staat de sympathieke Jovanovic met stip op één. Want Fellaini is geen sympathieke jongen voor de tegenstander."
"Het feit dat Fellaini nog tweede werd,zegt veel over zijn onmiskenbare kwaliteiten. Die heeft Jovanovic ook. Want ook al is hij lang out geweest, hij is heel bepalend geweest voor de titel."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties