Warren Joyce trekt naar Manchester

K M
| 54 reacties
Warren Joyce trekt naar Manchester
Foto: © SC

Geen Warren Joyce volgend seizoen op de bank van R Antwerp FC. Manchester United maakte immers bekend dat men de coach naar Engeland haalt om samen met Ole Gunnar Solskjaer het reserventeam te leiden.

Alex Ferguson bevestigde dat het duo een belangrijke taak binnen de staf van Manchester zal krijgen: “Zij zullen de reserven trainen en tegelijk de situatie van de uitgeleende spelers op de voet volgen. Het is dezer dagen heel moeilijk om een reservenploeg te leiden omdat je niet over een vaste kern beschikt. Het verandert elke week. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat Ole en Warren goed werk zullen leveren.”
 
Warren Joyce arriveerde in de zomer van 2006/2007 op The Great Old als deel van het samenwerkingsakkoord tussen Antwerp en Manchester. De 43-jarige coach had slechts één opdracht: Antwerp terug brengen naar eerste klasse. In zijn tweede, en dus laatste, seizoen lijkt hij goed op weg. Antwerp staat tweede in de eindronde op drie punten van leider Tubeke, hun tegenstander komende zondag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties