Tioté geniet van belangstelling uit Monaco

Philippe Crols
| 11 reacties
Tioté geniet van belangstelling uit Monaco
Foto: © SC

Cheik Tioté en Roland Lamah voetballen volgend seizoen in principe terug voor Anderlecht. De jongelingen kunnen echter ook nog vertrekken, maar dan moet er een goed bod binnekomen.

Het Franse AS Monaco zou alvast van plan zijn om een bod uit te brengen op Cheik Tioté. De verdedigende middenvelder van Anderlecht zou passen in het profiel van de speler die de Franse club zoekt. Dat staat in Gazet van Antwerpen.

Voor Lamah is er niet meteen interesse. Herman Van Holsbeeck legt de situatie uit in Gazet van Antwerpen. "Het is eigenlijk vrij simpel. Ofwel accepteren beide spelers het feit dat ze moeten afrekenen met serieuze concurrentie ofwel vertrekken ze. Dan moet er wel een goed bod binnenkomen. Een nieuwe uitleenbeurt is in ieder geval wel uitgesloten", laat de manager optekenen.

Lamah en Tioté werden door Anderlecht het afgelopen seizoen uitgeleend aan het Nederlandse Roda JC. Daar blonk het tweetal uit. De aanvaller en verdedigende middenvelder wilden eigenlijk ook in Kerkrade blijven, maar paars-wit haalde de spelers terug.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties