Nedzipi lijkt Lierse te verkiezen boven Lokeren

De Nijs Michael
| 10 reacties
Nedzipi lijkt Lierse te verkiezen boven Lokeren
Foto: © SC

Enkele weken geleden leek de overgang van Nderim Nedzipi naar Lokeren in kannen en kruiken, de Waaslanders troefden Racing Genk namelijk af in de strijd om de Macedoniër. Intussen heeft Lokeren zich echter zelf de kaas van tussen de boterham laten halen.

Lierse is er namelijk in geslaagd om Nedzipi, die al een voorakkoord had met Lokeren, opnieuw aan het twijfelen te brengen. Intussen lijkt de spelverdeler te hebben besloten dat hij voor Lierse gaat voetballen, dat is althans wat Het Laatste Nieuws deze morgen meldt. De 24-jarige Nedzipi komt van Rabotnicki Skopje.

Door het mogelijke afspringen van deze transfer is Lokeren-coach Leekens uiteraard genoodzaakt om opnieuw op zoek te gaan naar versterking. De trainer is dan ook naar Argentinië gereisd, hij zal er enkele interessante spelers gaan scouten.

update: "Dit bericht uit HLN is voorlopig nog voorbarig" aldus Lierse-manager Corneel de Ceulaer. Hij kon wel bevestigen dat er blijvende onderhandelingen zijn in die richting. Volgens sterke man Maged Samy zal één dezer dagen alweer een nieuwe aanwinst worden voorgesteld, maar wie?

Auteurs: Michael D en Ronny
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties