Stuttgart na verlengingen voorbij Saturn

Philippe Crols
| 1 reacties

Stuttgart is zondag door het oog van de naald gekropen in de Intertoto Cup. Het plaatste zich wel ten koste van Saturn Moskou, maar dat ging niet van een leien dakje.

Een week geleden had Stuttgart de heenwedstrijd tegen Saturn al verloren met het kleinste verschil. De Duiters moesten er dus vol tegen aan, maar leken het lange tijd niet te zullen halen.

Tien minuten voor tijd stond er namelijk nog altijd 0-0 op het scorebord. Enkele minuten later scoorde Simak dan toch de openingstreffer. Daarmee werden er meteen ook verlengingen afgedwongen.

In die verlengingen kreeg Stuttgart de tegenstander helemaal klein. Het was aanvaller Marica die in de tweede verlenging met twee doelpunten de boosdoener was voor Saturn.

Elfsborg plaatst zich ook
Elfsborg heeft zich net als VFB Stuttgart geplaatst. Het speelde tegen Riga 0-0 gelijk, maar had de heenmatch met het kleinste verschil gewonnen. Halvitovsif werd bij Riga enkele minuten voor tijd uitgesloten.