Jacobs: 'Wie niet luistert, krijgt sanctie'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jacobs: 'Wie niet luistert, krijgt sanctie'

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het is ooit rustiger geweest op Anderlecht vlak voor de competitiestart. Zaterdag ging paarswit kansloos met 3-1 onderuit in de Supercup tegen Standard. Coach Ariel Jacobs begint het gedrag van zijn spelers beu te raken.

Bij RSC Anderlecht willen ze nog niet weten van een crisis, maar het sfeertje hangt er wel al in het Astridpark. Eén week voor de start van de nieuwe competitie, is trainer Ariel Jacobs het gedrag van zijn spelers kotsbeu.

Het valt de Anderlecht-trainer op dat ze tegenwoordig meer energie steken in het mekkeren tegen de scheidsrechter dan op het voetbal zelf. "De spelers gebruiken hun energie op de verkeerde manier. Al die kaarten voor het mekkeren tegen tegenstanders en scheidsrechters, het moet nu ophouden", aldus Jacobs in de krant Gazet van Antwerpen.

"We waarschuwden de spelers hiervoor voor de wedstrijd tegen BATE Borisov en voor de match tegen Standard deden we dat opnieuw. Maar het helpt blijkbaar niet. Ze hypothekeren ermee hun eigen speelkansen en de kansen van de club", gaat een kwade trainer verder.

"Ik ben nu verplicht om spelers te sanctioneren als ze niet luisteren. Ze riskeren voortaan een boete of een niet-selectie", waarschuwt Jacobs alvast zijn spelers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties