Preud'homme: 'Hij valt voor er contact is'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Preud'homme: 'Hij valt voor er contact is'

Michel Preud’homme staat na een 7 op 9 in het klassement naast zijn vroeger werkgever Standard. “We zijn op schema”, aldus Preud’homme.

Er waren wel enkele  minpunten. “Spijtig dat we alleen maar kunnen scoren op stilstaande fases”, aldus Preud’homme. “We creëerden voldoende open kansen om te scoren maar zijn er niet in gelukt. En na de rode kaart voor Charleroi hebben we de ruimte niet benut.”
 
Terecht rood
 
“Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben tegen een ploeg waarvoor ik veel respect heb. Charleroi is één van de meest onderschatte ploegen in België. Ze hebben een goede organisatie en veel aanvallende mogelijkheden.”
 
Over de betwiste rode kaart was Preud’homme duidelijk. “Benjelloun valt voor er contact is en probeert duidelijk een strafschop te zoeken. Schwalbe. Bryan Ruiz kreeg voor de rust geel voor een gelijkaardige fase. Terecht rood dus.”
 
Kritiek op media
 
Preud’homme was ook niet tevreden met de commentaren na de vernedering in het Zweedse Kalmar. “Ik ben wel teleurgesteld in de analyse die verschillende media hebben gemaakt. Iedereen baseert zijn analyse op basis van de score, maar kijkt niet verder dan het resultaat.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties