McCulloch bedankt voor Schotland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
McCulloch bedankt voor Schotland

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lee McCulloch heeft besloten om niet meer uit te komen voor het Schotse nationale elftal. De middenvelder van Glasgow Rangers wil zich voortaan richten op zijn clubcarrière.

Vandaag meldde de Schotse FA het nieuws van de onbeschikbaarheid van Lee McCulloch voor duels van het nationale elftal. Eerder vandaag hadden verschillende Schotse media gewag gemaakt over een geschil tussen McCulloch en bondscoach George Burley, maar daar is niets van aan. "Ik heb een persoonlijke beslissing genomen en die heeft niets met de bondscoach te maken. Ik heb die beslissing overigens al genomen na de laatste EK-kwalificatie-interland tegen Italië", had McCulloch laten weten tegenover de Scottish FA.

De Schotse voetbalbond liet ook nog weten dat McCulloch, mocht hij van idee veranderen, later altijd opnieuw welkom is bij het nationale team. McCulloch (30) is een middenvelder die ook als aanvaller kan spelen. Hij speelde tot dus ver nog maar vijftien interlands en scoorde daarin twee keer. Hij is pas toe aan zijn tweede seizoen bij Glasgow Rangers. Daarvoor speelde hij zes en een half jaar voor het Engelse Wigan Athletic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties