Meert: 'Anderlecht op gepaste manier aanpakken'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Meert: 'Anderlecht op gepaste manier aanpakken'

Anderlecht moet dit weekend de lastige verplaatsing maken naar Zulte Waregem. In West-Vlaanderen zijn ze van zin om de scalp van paars-wit te pakken.

"Als we de tussenbalans opmaken, zijn we niet bepaald overgelukkig. We staan momenteel op een positie waarmee we niet honderd procent tevreden mee zijn", zegt Zulte Waregem - speler Stijn Meert op Jupiler Pro League TV

Meert was in een ver verleden zelfs even speler van Anderlecht na uitstekende prestaties bij KV Kortrijk. "Ik heb er als jonge gast veel opgestoken, maar dat is nu het verleden. Nu telt Zulte Waregem en ik denk dat we Anderlecht op een goed moment ontvangen. We zullen ze op een gepaste manier ontvangen."

Wie er zeker heel gemotiveerd zal bijlopen zondag, is Steve Colpaert. "Als Molenbeekse 'ket' zijn wedstrijden tegen Anderlecht altijd heel speciaal. Zo'n wedstrijden blijven voor mij derby's. Van kindsaf is Anderlecht de grote rivaal. Dat zit er echt ingebakken."

Over zijn verblijf tot dus ver bij Zulte Waregem is hij zeer te spreken. "Ik ben naar hier gekomen om verder progressie te maken en tot dus ver gaat het ook goed. Ik mag aan elke wedstrijd beginnen en dat stemt me tevreden", besluit Colpaert. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties