RC Mechelen: 'Niet kansloos tegen Zulte Waregem'

De Nijs Michael
| 5 reacties
RC Mechelen: 'Niet kansloos tegen Zulte Waregem'

Gisteren werd er in Brussel geloot voor de achtste finales van de Cofidis Cup. Racing Mechelen, de enige overgebleven derdeklasser, krijgt een thuismatch tegen eersteklasser Zulte Waregem voorgeschoteld. Groen-wit kijkt alvast met vertrouwen vooruit.

Racing Mechelen was in de zestiende finales van de Cofidis Cup verantwoordelijk voor het ontslag van Harm Van Veldhoven, de groen-witten gingen namelijk met 1-4 winnen bij Germinal Beerschot. De stuntzege op het Kiel heeft alvast voor een gezonde dosis vertrouwen gezorgd met het oog op de achtste finales van de Cofidis Cup tegen Zulte Waregem. "Dit is geen onhaalbare opdracht", klinkt het bij groen-wit.

"Wij hadden graag een grote vis gehad, maar deze loting biedt wel perspectieven", legt voorzitter Mon Phlips uit bij Sporza. "Als je met 1-4 kan winnen op het Kiel, dan ben je op eigen veld tegen Zulte Waregem absoluut niet kansloos. Persoonlijk had ik liefst tegen Lierse gespeel. Maar als we allebei doorgaan, dan wacht ons een dubbele confrontatie. We zijn al ver geraakt, maar ik geloof dat ons avontuur nog niet voorbij is." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties