Ploegsma: 'Niet zeker dat Demouge naar Club trekt'

Nico Wieme
| 3 reacties
Ploegsma: 'Niet zeker dat Demouge naar Club trekt'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Frank Demouge na de winterstop het shirt van Club Brugge zal dragen, is heel miniem. Het is zelfs niet zeker dat de spits van Willem II ooit in West-Vlaanderen neerstrijkt. Dat beweert althans zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior.

Club Brugge zou gecharmeerd zijn door Frank Demouge. De West-Vlamingen zitten geregeld in de tribune bij Willem II om de veelscorende spits te volgen. Vorige week donderdag werden Demouge en Ploegsma zelf gesignaleerd in het Jan Breydelstadion.
 
“Wij waren daar op uitnodiging van Club Brugge”, aldus Ploegsma in het Brabants Dagblad. “Club is een van de clubs die 'van de zijkant' belangstelling hebben voor Frank. Maar zeker nog niet met ingang van deze winter.”
 
De kans is wel groot dat er na dit seizoen een transfer aankomt voor Demouge, maar of hij dan effectief naar Brugge trekt, is nog lang niet zeker. “Als Frank zo blijft doorgaan als hij nu bezig is, zal Club zich in de loop van het seizoen nog wel melden bij Willem II. Maar dan zullen ze echt niet de enige zijn, denk ik zo”, beweert Ploegsma.
 
De kans dat Demouge al in de winterstop naar een nieuwe club trekt, acht de belangenbehartiger niet zo groot. “Als Willem II daar dan mee akkoord gaat, kan het gebeuren. Maar ik schat de kans daarop niet hoog in”, eindigt Demouges zaakwaarnemer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties