Mpenza: 'Misschien een toekomst bij Anderlecht'

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Mpenza: 'Misschien een toekomst bij Anderlecht'

Mbo Mpenza heeft vandaag op een persconferentie in het Constant Vanden Stockstadion gezegd dat hij terugkeert naar Anderlecht. Niet als speler uiteraard, maar in een andere functie. Over welke functie het gaat, is nog niet bekend.

Mbo Mpenza verliet afgelopen zomer RSC Anderlecht voor de Griekse subtopper AE Larissa. Daar is hij echter geen minuut in actie gekomen omwille van een rugblessure. "Ik heb problemen in mijn rug die mij verhinderen om bepaalde bewegingen uit te voeren", aldus de oudste van de Mpenza-broers.

"In Griekenland en België heb ik verschillende dokters geraadpleegd. Ze waren allemaal unaniem in hun beslissing. Het was voor mij beter om te stoppen met voetballen. Dat was een grote schok voor mij, maar ik heb er mij al kunnen overzetten. Er zijn nu eenmaal ergere dingen in het leven", wordt hij geciteerd op de officiële website van RSC Anderlecht.

"Het is jammer dat het zo is moeten eindigen, maar dat is nu eenmaal voetbal. De sport heeft me alles gegeven, maar wat ik in de toekomst zal doen, weet ik nog niet precies. Ik zal in ieder geval aan een nieuw hoofdstuk beginnen in het leven samen met mijn vrouw en kinderen", gaat Mbo verder.

De ex-Rode Duivel wil alvast in het voetbal blijven en heeft in die zin al positieve signalen ontvangen van RSC Anderlecht. "Misschien ligt mijn verdere toekomst wel bij Anderlecht. We zullen wel zien. Ik zou graag de kennis en ervaring die ik hier in al die jaren opdeed, willen doorgeven", besluit Mbo Mpenza.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties