Jovanovic: "Laat me niet onderwaarderen door Real"

De Nijs Michael
| 10 reacties
Jovanovic: "Laat me niet onderwaarderen door Real"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic werd de voorbije weken aan heel wat Europese topclubs gelinkt, maar de piste-Real Madrid lijkt van de baan. "Ik laat me niet onderwaarderen, ook niet door Real Madrid", klinkt het bij de Servische aanvaller.

"Ik zal eerlijk zijn, ik heb drie concrete aanbiedingen van grote clubs uit Frankrijk, Duitsland en Spanje", doet Jovanovic zijn verhaal bij Sporza. "Real Madrid? Dat verhaal is afgelopen. Wat ze me boden was niet interessant voor mij. Ik laat mij niet onderwaarderen, ook al is het Real Madrid. Ik blijf met mijn beide voeten op de grond. Ik ken het verschil tussen interesse en een contract. Ik blijf rustig."

"Ik kan kiezen waar ik zal spelen, maar ik heb geen haast om te vertrekken", vervolgt de Servische international. "Standard heeft uitzicht op de titel en we doen het fantastisch in Europa. Ik ben tevreden. M'n status bij Standard is gegroeid en meer voldoening heb ik nu niet nodig. Dat neemt niet weg dat er altijd iets kan bewegen in januari. We zien wel of er iets gebeurt na de kerstvakantie. Ik kies voor de club die me waardeert."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties