Vargas in de belangstelling van Osasuna

Nico Wieme
| 42 reacties
Vargas in de belangstelling van Osasuna
Foto: © SC

Volgens enkele Spaanse media zou Osasuna Pamplona jacht maken op Ronald Vargas van Club Brugge.

Osasuna kent totnogtoe een rampzalig seizoen in de Primera Division. De club uit Pamplona parkeert na zestien speeldagen op de laatste plaats met twaalf punten. Om uit de gevarenzone te geraken is de Spaanse eersteklasser op zoek naar versterking.
 
Een van de spelers die op het lijstje van Osasuna staat, zou Ronald Vargas zijn. De speler in kwestie zou zich bewust zijn van de interesse van Osasuna, maar gaf aan geen trek te hebben in een transfer. “Op dit ogenblik is er niets concreets en mijn gedachten zijn nog steeds in België. Ik wil hier titels winnen en mijn niveau geleidelijk aan opkrikken”, liet Vargas in de Spaanse krant El Universal optekenen.
 
Het 22-jarige goudhaantje van blauw-zwart heeft er naar eigen zeggen een prima jaar opzitten. “Het jaar 2008 was er één dat ik nooit zal vergeten. Ik transfereerde naar Europa en ik speelde de Uefa Cup met Club. Zowel op professioneel als privévlak was alles bijna perfect.”
 
Vargas betreurt wel de uitschakeling van zijn ploeg in de Uefa Cup, maar heeft nu al een nieuw doel voor ogen. “We moeten vooruit kijken, dat betekent: meespelen voor de titel om zo een plaats in de Champions League te bemachtigen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties