Hamburg zet zijn zinnen op Jovanovic

De Nijs Michael
| 8 reacties
Hamburg zet zijn zinnen op Jovanovic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Versiert Milan Jovanovic alsnog zijn toptransfer? Het zou wel eens kunnen, want de aanvaller van Standard wordt in de Duitse pers nadrukkelijk aan Hamburger SV gelinkt. Ook Jovanovic zelf ziet een overstap naar de Duitse topclub best zitten.

Hamburg ziet Ivica Olic deze zomer transfervrij naar Bayern München vertrekken. Als vervanger van de Kroaat is Milan Jovanovic nadrukkelijk in beeld bij de voormalige werkgever van Vincent Kompany en Vadis Odjidja Ofoe. De Duitse club schat de marktwaarde van de Servische aanvaller op zeven miljoen euro. Als Jovanovic vertrekt, zal dat wellicht pas in de zomer zijn.

Hamburg beschikt alvast over het nodige kapitaal, want de club liet Nigel De Jong voor twintig miljoen euro naar het Engelse Manchester City vertrekken. Met dat geld wil trainer Martin Jol in elke linie één versterking halen en Jovanovic is dé topkandidaat om de vacature in de spits in te vullen, dat vernam Gazet van Antwerpen althans in de Duitse pers. 

"Hamburg is een club die me zeker interesseert", reageert Jovanovic. "Maar het zal uiteindelijk Luciano D'Onofrio zijn die beslist." Jovanovic zelf zat nog niet rond de tafel met de Duitse topclub. "Dat kan ik niet omdat ik nog tot 2010 onder contract lig bij Standard. Via mijn manager weet ik wel wat een speler als ik bij Hamburg kan verdienen", aldus de Servische international. (WB)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties