Hamburg denkt ook aan Biglia en Defour

De Nijs Michael
| 29 reacties
Hamburg denkt ook aan Biglia en Defour
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamburger SV houdt de Belgische competitie momenteel scherp in de gaten. Nadat de club al haar vizier richtte op Milan Jovanovic van Standard, is nu ook diens ploegmakker Steven Defour in beeld. Ook Lucas Biglia van Anderlecht wordt gevolgd door Hamburg.

Nigel De Jong vertrekt voor een bedrag van ongeveer twintig miljoen euro naar het Engelse Manchester City en daardoor heeft Hamburg de nodige financiële ademruimte. De club wil het geld aanwenden om in elke linie één versterking te halen. Zo kan Milan Jovanovic op concrete interesse van de Duitse topclub rekenen, de Serviër zou er de opvolger van Ivica Olic moeten worden. De laatst genoemde verkast deze zomer namelijk transfervrij naar Bayern München. 

Ook het vertrek van Nigel De Jong wil HSV opvangen door een speler uit de Belgische competitie naar Duitsland te halen. In dat opzicht vallen volgens De Standaard twee namen bij het team van trainer Martin Jol, het gaat om Lucas Biglia en Steven Defour. Het is echter maar de vraag of Anderlecht en Standard oren hebben naar de Duitse interesse. Beide teams gaven namelijk al aan dat er geen basisspelers meer mogen vertrekken, tenzij er een megabod op tafel komt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties