Polak: "Gillet en Standard-spelers favoriet"

De Nijs Michael
| 5 reacties
Polak: "Gillet en Standard-spelers favoriet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Polak heeft zich bij Anderlecht opgewerkt tot een sleutelfiguur op het middenveld, maar toch vindt de Tsjechische international Guillaume Gillet beter dan zichzelf. Hij rekent de Waal dan ook bij de favorieten voor de Gouden Schoen.

"De Gouden Schoen is niet zo belangrijk voor mij", vertelt Polak in Het Laatste Nieuws. "Ik ben iemand die werkt voor het team. Als de trainer tevreden is over mijn werk, ben ik dat ook. Ik kan één van de beteren zijn, maar Gillet heeft dit seizoen al zeven keer gescoord. Hij stond er ook elke wedstrijd, voor mij was hij de beste bij Anderlecht."

Voor Polak is Gillet ook één van de favorieten voor de Gouden Schoen. "Maar naast Guillaume zijn er natuurlijk een pak favorieten bij Standard. Jovanovic, Mbokani, Witsel: allemaal jongens die de Schoen ook zouden verdienen", aldus de middenvelder van Anderlecht. "Ik heb ook veel respect voor Sonck, die veel gescoord heeft voor Club Brugge. Hij is ook één van de besten uit de competitie. Maar in tegenstelling tot Standard en Anderlecht heeft Brugge in 2008 geen prijs gepakt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties