Zulte Waregem hoeft Sonck niet te vrezen

De Nijs Michael
| 15 reacties
Zulte Waregem hoeft Sonck niet te vrezen
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge moet vanavond op bezoek bij streekgenoot Zulte Waregem. Blauw-zwart kon vorige week eindelijk nog eens aanknopen met een zege na vijf nederlagen op rij, vanavond moeten de troepen van coach Mathijssen bevestigen aan de Gaverbeek.

De partij tegen Zulte Waregem is traditioneel echter een moeilijke opdracht voor de topploegen, zo hangt de scalp van Anderlecht en Standard al in de kleedkamer van het Regenboogstadion. Ook voor Club kondigt de partij zich moeilijk aan, zeker nu duidelijk is geworden dat aanvaller Wesley Sonck toch niet speelklaar raakt voor de zondagavondwedstrijd.

Donderdag trainde de spits opnieuw mee met de groep, maar vrijdag kreeg hij opnieuw last van zijn blessure aan de dij. De Rode Duivel moest het trainingsveld verlaten en werd gisteren alsnog uit de selectie geschrapt. Wellicht krijgt Brecht Capon tegen Zulte Waregem een nieuwe kans om zich te bewijzen. Ook Jeroen Simaeys zal er niet bij zijn aan de Gaverbeek, hij is geelgeschorst en wordt wellicht vervangen door Bernt Evens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties