Verbauwhede lijkt op weg naar Griekenland

De Nijs Michael
| 1 reacties
Verbauwhede lijkt op weg naar Griekenland
Foto: © SC

De carrière van Glenn Verbauwhede zit helemaal in het slop nu hij door Kortrijk is uitgespuwd, maar mogelijk biedt Emilio Ferrera de jonge sluitpost een uitweg. De Spaanse Belg wil de goalie namelijk tijdelijk naar Griekenland halen.

Het Griekse Panthrakikos is druk op zoek naar een extra doelman en trainer Emilio Ferrera denkt daarbij vooral aan Glenn Verbauwhede. De doelman van Club Brugge werd eerder dit seizoen uitgeleend aan KV Kortrijk, maar daar is hij uitgespuwd nadat hij KV Mechelenspits Vleminckx zou getipt hebben over de zwakke punten van titularis Peter Mollez.

Sinds kort traint Verbauwhede opnieuw mee met de beloften van Club Brugge, maar nu lijkt er toch een oplossing in de maak. Panthrakikos heeft Club Brugge namelijk op de hoogte gebracht van het feit dat de club Verbauwhede tot het einde van dit seizoen wil huren, zo meldt Het Laatste Nieuws. Verbauwhede staat alvast niet weigerachtig tegenover een vertrek naar Griekenland en ook Club Brugge zou bereid zijn om mee te werken aan een nieuwe verhuur van de sluitpost.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties