Radzinski wil met Lierse Europa in

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Radzinski wil met Lierse Europa in
Foto: © SC

Lierse SK krijgt als tweedeklasser een schitterende kans om zich vanavond te plaatsen voor de halve finale van de Belgische beker als het derdeklasser RC Mechelen uitschakelt. Er moet een 1-0-achterstand worden goedgemaakt op het Lisp.

Tomasz Radzinski wil graag nog eens proeven van Europees voetbal. De Poolse Canadees ziet mogelijkheden om dat met Lierse SK te bereiken. "De laatste keer dat ik Europees speelde, was in 2001 met Anderlecht in de Champions League. In Engeland speelde ik elke week een topwedstrijd, maar Europees voetbal is toch nog wat anders", zegt de aanvaller in de krant Gazet van Antwerpen.

Radzinski blikt ook vooruit naar vanavond en beseft dat Lierse of RC Mechelen bij plaatsing voor de halve finale elk een stunt realiseren. Toch vindt hij enkel de finale echt speciaal. Prioritair voor de Pallieters is de kampioenstitel in tweede klasse zodat de club volgend seizoen weer op het hoogste niveau actief kan zijn in ons land.

Over zijn eigen toekomst blijft Radzinski nog vaag. "Als Lierse promoveert, zal Maged Samy de ploeg enorm versterken zodanig dat we een hoofdrol kunnen spelen. In dat geval is de kans ook zeer groot dat ik nog een jaar extra bij Lierse zal blijven", besluit de ex-speler van Germinal Ekeren, Anderlecht, Everton en Fulham.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties