Analyse Antwerpse tweede provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse tweede provinciale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Antwerpse tweede provinciale A blijft Zandvliet op koers wat betreft promotie. In de andere reeks delen drie teams de leiderspositie.

Tweede provinciale A:

Zandvliet foutloos

Leider Zandvliet heeft geen steek laten vallen. Het won afgelopen weekend makkelijk van Mariekerke en heeft acht punten meer dan Mariaburg, Bonheiden en Kaart. Mariekerke moet onderaan beginnen opletten. Kaart won in eigen huis van Tisselt en is aan een goede reeks bezig. Mariaburg en Bonheiden wonnen eveneens. Mariaburg zegevierde met het kleinste verschil te Walem terwijl Bonheiden met 2-3 won op bezoek bij Leest.

Staartteams winnen

In de tweede provinciale A was er goed nieuws van de staartteams. Zo boekte rode lantaarn Schriek een verrassende zege op het veld van Gooreind. Brasschaat, die andere club die voor afgelopen weekend op de laatste plaats stond, won eveneens. Het hield de punten thuis tegen Wildert, de nieuwe rode lantaarn.

SK Wilrijk heeft na de thuisnederlaag tegen Wavria een punt meer dan de nieuwe rode lantaarn. In de middenmoot deelden Heikant en SC Merksem de punten.


Tweede provinciale B:

Balen eventjes alleen leider

Balen won zaterdagavond al met het kleinste verschil van Vorselaar en werd zo voor eventjes alleen leider. Merksplas en Ranst beenden Balen zondag bij. Merksplas speelde slechts gelijk tegen AC Olen terwijl Ranst wel de volle buit pakte tegen Linda Olen.

Oud-Turhout blijft laatste

Voor Oud-Turnhout ziet de situatie er zo stilaan hopeloos uit. Het verloor afgelopen weekend in eigen huis van Rauw, een wedstrijd die moest gewonnen worden. Oud-Turnhout is dus nog steeds laatste. Nog onderaan boekte Antonia een belangrijke zege. Thuis tegen Vosselaar, een van de toppers in deze reeks, hield de club uit Zoersel de punten thuis. Poppel boekte ook een belangrijke driepunter in een rechtstreeks duel tegen Sint Jozef. Voor Zwaneven ziet het er dan weer niet goed uit. Het verloor thuis van RH Sportief en blijft voorlaatste. Ezaart - Nijlen eindigde op 2-1.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (2A)

Nieuwste reacties