Lemmens zet Van Geneugden onder druk

Nico Wieme
| 8 reacties
Lemmens zet Van Geneugden onder druk

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Harry Lemmens was niet te spreken over het 2-2-gelijkspel van Genk tegen tweedeklasser Lierse. De Genkvoorzitter had een duidelijke boodschap voor coach Ronny Van Geneugden.

“Ook al scoorden we twee keer en trapten we op de paal, we hadden net zo goed kunnen verliezen. Ik keek verwonderd toe”, zei Harry Lemmens na de heenmatch in de halve finales van de Beker van België. “We begonnen met inzet, maar dat duurde nog geen vijf minuten. Niks spontaans, geen goeie loopacties...”
 
Lemmens gaf aan ontgoocheld te zijn in een aantal spelers. “Van bepaalde spelers verwacht je dat ze het tij keren, maar dat gebeurde niet. Dat is een vaststelling. Toch wil ik niet het proces van individuele spelers maken. Het geheel was niet goed.”
 
De preses van Racing Genk liet ook uitschijnen dat hij van Ronny Van Geneugden (foto) stilaan prestaties verwacht. “Dit moet snel veranderen, want we kunnen dit niet lang meer aanzien. Ik stel geen deadlines voorop, maar het moet beter. Of we gaan praten? Je kunt blijven praten. Het wordt hoog tijd dat we thuis nog eens vlot winnen”, aldus Lemmens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties