Osasuna en Santander kennen Deschacht

De Nijs Michael
| 3 reacties
Osasuna en Santander kennen Deschacht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder deze week konden we al melden dat Olivier Deschacht op de interesse van enkele Spaanse eersteklassers kan rekenen, intussen is ook duidelijk om welke ploegen het gaat: Racing Santander en Osasuna.

In het verleden werd Deschacht al in verband gebracht met Espanyol Barcelona, maar de Catalanen hebben de verdediger van Anderlecht voorlopig van hun verlanglijstje geschrapt. Toch hoeft de linksachter niet te klagen over een gebrek aan interesse, want Sudpresse weet dat nu ook Santander en Osasuna zijn prestaties op de voet volgen. 

Osasuna kampeert momenteel op een vijftiende plaats in de Primera Division, Santander is gedeeld dertiende met één punt meer dan Osasuna. Santander is alvast geen onbekende ploeg voor Anderlecht, twee seizoenen geleden haalden de Spanjaarden Mémé Tchité namelijk al weg in het Astridpark.

“Het is wel leuk en geeft vertrouwen als andere ploegen je volgen, maar nu telt enkel de titelstrijd”, aldus Deschacht in Het Nieuwsblad. “Maar ik weet nog niet of ik hier volgend jaar ook nog speel.”

Door Michael De Nijs en Tom Drossaert. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties