Westerlo hengelt naar De Petter

De Nijs Michael
| 2 reacties
Westerlo hengelt naar De Petter
Foto: © SC

Het seizoen is nog niet ten einde, maar toch draait de geruchtenmolen al op volle toeren. Zo staat Denderspeler Steven De Petter volgens HNB in de belangstelling van subtopper Westerlo.

De Petter raakte in oktober geblesseerd aan de schouder, waarna de verdediger van Dender onder het mes moest. De Petter stond vervolgens maanden langs de kant, maar intussen heeft de aanvoerder van de Oost-Vlaamse eersteklasser zich opnieuw in de basis geknokt. 

Dat is ook Westerlo niet ontgaan. De Kempense club wil De Petter tijdens de zomer naar 't Kuipje halen. De blauw-gelen zullen dan wel tot een akkoord met Dender moeten komen, want De Petter ligt nog één seizoen onder contract in het Florent Beeckmanstadion. Eerder kon De Petter ook al op interesse van Club Brugge rekenen.

Dender moet dus vrezen voor het vertrek van zijn aanvoerder, maar daarnaast werkt de club ook aan enkele inkomende transfers. Zo weet HNB dat de Dilbeeks doelman De Boodt een tweejarige verbintenis ondertekende in Denderleeuw, daarnaast kreeg Fabrice Mvemba een contractvoorstel van twee jaar. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties