Mollez hoort niets meer van Sparta

Tom Drossaert
| 3 reacties
Mollez hoort niets meer van Sparta

Doelman Peter Mollez van Kortrijk was enkele maanden geleden nog in beeld bij de Nederlandse club Sparta Rotterdam. Mollez speelde een aantal mindere matchen en de aandacht lijkt wat weggeëbd.

In het tussenseizoen was er nog concrete interesse van de Nederlandse club voor de Kortrijkzaanse doelman, maar de twee clubs geraakten niet tot een akkoord over de afkoopsom. Na de winterstop zette Mollez een reeks van mindere prestaties neer en ging ook Sparta aan het twijfelen. Het is dan ook al enkele weken geleden dat de doelman nog iets van de club uit Rotterdam hoorde.
 
 

De zaakwaarnemer van Mollez, Jean Claude Lagaisse, is echter gerust op een goede afloop. “Sparta heeft ons verzekerd dat Peter Mollez nog in beeld is in Rotterdam, maar een echt voorstel, nee dat ligt er niet. Wij wachten het rustig af. Peter is transfervrij en er is voldoende belangstelling voor hem binnen België. Natuurlijk is hij nog geïnteresseerd in een transfer naar Sparta, maar de bal ligt bij de club."

Mollez zelf wacht nog steeds af en laat de dingen op zijn beloop. “"Het laatste contact met Sparta is van twee weken geleden. Ik weet niks concreets. Mijn zaakwaarnemer brengt mij op de hoogte als de windstilte voorbij is." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties