Mathijssen: "Charleroi kan me misschien overtuigen"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Mathijssen: "Charleroi kan me misschien overtuigen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen (foto) is trainer af bij Club Brugge nu het seizoen is afgelopen. De Limburger weet nog niet helemaal wat hij gaat doen. Of hij gaat aan de slag bij een nieuwe club, of hij bouwt een 'reflectieperiode' in.

Het is ondertussen een publiek geheim dat SC Charleroi, de ex-club van Jacky Mathijssen, hem wel eens zou kunnen terughalen naar het zwarte land. De oefenmeester lijkt nu ook hoe langer hoe minder weigerachtig te staan tegenover een nieuw avontuur bij de Bayats.

La Gazette des Sports vroeg zich ook af wat Mathijssen zou doen mocht Charleroi hem bellen voor de vacante trainerspost. "Ik heb misschien de naam van een harde te zijn, maar ik heb ook veel gevoelens. Charleroi heeft, net als Genk bijvoorbeeld, meer argumenten dan andere teams om me te overtuigen sneller weer coach te worden", aldus de inwoner van Dilsen-Stokkem.

"Charleroi kan me dus wel contacteren, maar ik denk eerlijk gezegd niet dat ik echt op hun lijst sta. In ieder geval is er nog geen contact geweest", besluit Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties