Antwerp speelt gelijk tegen Berchem

Dirk Pieters
| 196 reacties

Antwerp heeft er zijn tweede vriendschappelijke wedstrijd opzitten. De Great Old kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Berchem.

Het is niet de eerste keer in de geschiedenis dat de oudste club van het land het moeilijk heeft tegen Berchem in een vriendschappelijke wedstrijd. De Great Old was in de eerste helft wel baas, maar grote kansen kreeg het niet echt. Pas na twintig minuten ging een schot van Diansangu naast. Ook nadien bleef de jonge spits de gevaarlijkste man, maar Berchem-doelman Wolfaert stond attent de keepen. Berchem kon enkel dreigen via een schot van Embrechts, maar doelman Van Trier had een mooie redding in huis.

Na de rust waren er de traditionele vervangingen, maar het spelpeil bleef hetzelfde. Antwerp kreeg wel kansen om het verschil te maken, maar net zoals vorig seizoen bleef scoren het grote probleem. Toch ook vermelden dat de ingevallen doelman bij Berchem, Jens Cammaert, een uitstekende indruk liet.

BERCHEM: Wolfaert (46' Cammaert), Willems (76' De Ceuster), Pinson (60' Dierickx), Embrechts (72' Verschueren), Van Oppens (60' Bossijns), R. Peeters (60' Van Damme), Stickens (72' Van Vlierberghe), Budts (76' C. Peeters), Kubilskis (76' Van Bouwel) , El Harchi (72' Van Assche), Flies (60' Delalieux).

ANTWERP: Van Trier (46' Wauthy), Addo, Trenson, Setti (46' Baert), Jelicic (46' Diego), Diansangu (46' Adriano Santos), Lambot (46' Kenmonge), Martin, Phibel, Marsos (68' Vervaeke), Gonsalves.