Jacobs: "Spelers hebben plezier op het veld"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Jacobs: "Spelers hebben plezier op het veld"
Foto: © SC

Ariël Jacobs kan na een 9 op 9 in de competitie met vertrouwen afzakken naar Lyon. De paars-witte trainer toont zich vooral tevreden met het spelplezier van zijn spelers.

“Onze eerste helft was niet zo goed”, zegt Jacobs. “Dat is mee de verdienste van Westerlo dat weinig ruimte weggaf en het ons knap lastig heeft gemaakt. Het was echt wachten op een doelpunt. Na het doelpunt van Van Damme begonnen we losser te spelen en hebben we een resem kansen gehad.”

Anderlecht behoudt na drie speeldagen het maximum van de punten. “Daar kunnen we heel tevreden mee zijn. We hebben onze start zeker niet gemist. Maar wat ik even belangrijk vind, is dat de spelers met plezier op het veld verschijnen en het publiek zich vermaakt heeft tijdens de eerste drie wedstrijden.”

Woensdag staat Anderlecht voor een levensbelangrijke verplaatsing naar Olympique Lyon. Ondanks de uitspraken van Lyon-trainer Claude Puel (die vreest voor Hassan, nvdr.) blijft Jacobs voorzichtig.

“Ze zullen wel op hoede zijn voor ons. Ook zij weten wat er na deze wedstrijden te wachten staat. We moeten met het nodige respect naar Lyon afzakken, maar tijdens de wedstrijd moeten we dat respect van ons afgooien.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties