Donk: "Geen goeie wedstrijd gespeeld"

Nico Wieme
| 11 reacties
Donk: "Geen goeie wedstrijd gespeeld"
Foto: © SC

Club Brugge won dinsdagavond een oefenduel tegen KV Oostende. Bij blauw-zwart maakte Ryan Donk zijn rentree na twee maanden inactiviteit. De Nederlander toonde zich achteraf tevreden over zijn speelminuten, maar niet over zijn prestatie.

Ryan Donk hield het iets meer dan een uur uit bij zijn comeback. “Het was weer even wennen om te spelen, maar het ging redelijk”, zei de Nederlandse verdediger.

 

“Ik weet echter nog niet hoever ik sta. Ik wil zo snel mogelijk terug spelen, maar het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Mijn doel is om nog twaalf jaar te spelen en dan maakt het niet uit dat je een wedstrijd of twee mist. Conditioneel ben ik altijd op peil gebleven, maar wedstrijdritme is toch nog iets anders. Dat is weer wennen”, aldus Donk.

 

De Nederlander was vrij kritisch voor zichzelf. “Maar voor mijn gevoel heb ik geen goeie wedstrijd gespeeld. Ik was niet duidelijk aanwezig. Het leiding geven en positioneel goed staan ontbreken nog. Wanneer ik terugkeer in het eerste sta? Dat weet ik niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties