Defour krijgt steun van sir Alex Ferguson

Mathias Dumarey
| 34 reacties
Defour krijgt steun van sir Alex Ferguson
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour (foto) ligt tot het einde van het kalenderjaar in de lappenmand, maar hij krijgt steun vanuit onverwachte hoek. Niemand minder dan sir Alex Ferguson stuurde Defour een brief om hem een hart onder de riem te steken.

"Beste Steven, ik heb vernomen dat je een ernstige blessure hebt. Je voelt je allicht niet al te best en je stelt je ongetwijfeld ook wel vragen. Maar wees gerust, alles komt wel in orde. Je zal hard moeten werken om terug te komen, maar ik zal je prestaties op de voet volgen. Ik zal zeker contact houden met je club Standard. Nog dit: ik schrijf deze brief omdat een fan me attent maakte op je blessure", zou sir Alex Ferguson, de manager van Manchester United, geschreven hebben volgens La Gazette des Sports.

Steven Defour weet zelf niet goed wat zeggen op de brief. "Ik pak er eigenlijk niet graag mee uit want wat moeten de mensen hier nu van denken. Ik speel hoegenaamd niet bij Manchester United, verre van. Deze brief zet mij vooral aan om nog harder te werken aan mijn terugkeer. Op 1 december zal ik opnieuw beginnen te lopen", aldus de Standard-aanvoerder in HLN.

Defour liep in september een gebroken middenvoetsbeentje op en zit nu midden in het herstelproces. In januari hoopt de Rode Duivel zijn rentree te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties