"Vadis blijft nog minstens twee jaar bij Club"

Nico Wieme
| 13 reacties
"Vadis blijft nog minstens twee jaar bij Club"
Foto: © SC

Vadis Odjidja werd dinsdag in de Engelse pers aan Tottenham Hotspur gelinkt. De Londenaars zouden de Clubmiddenvelder al in januari willen aantrekken. Volgens vader Odjidja is een transfer van zijn zoon naar Engeland niet aan de orde.

Tottenhammanager Harry Redknapp zou zo’n 5,5 miljoen euro veil hebben om Vadis Odjidja na Nieuwjaar naar Engeland te halen. De Belgische belofte-international zou bij de Londenaars het defensieve probleem moeten oplossen na de blessures van Woodgate en Dawson. Ook King kan door een blessure niet meer dan één match per week spelen.

 

“Ik heb alleszins nog geen contact gehad met Tottenham, net zomin als met het eveneens geïnteresseerde Valencia”, zegt vader Odjidja in HLN. “Het is ook niet realistisch dat Vadis tijdens de winterstop al zou vertrekken. Hij is zeer goed bezig bij Club Brugge. Waarom zou hij het risico nemen om op de bank te belanden in het buitenland?”

 

Volgens vader Odjidja, die de zaken van zijn zoon behartigt, kan én moet Vadis in Brugge nog veel bijleren. “Vadis heeft in Brugge nog een contract tot 2013 en volgens onze planning zal hij hier nog minstens twee jaar blijven.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties