Huysegems: "Ik kan precies niet meer voetballen"

Mathias Dumarey
| 40 reacties
Huysegems: "Ik kan precies niet meer voetballen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Stein Huysegems (foto) kent barre tijden bij Racing Genk. Hij wordt door trainer Hein Vanhaezebrouck zelfs niet meer geselecteerd om op de bank te zitten. "Ik kan precies niet meer voetballen", aldus een fel ontgoochelde Huysegems in HNB.

Stein Huysegems had in de voorbereiding last van een blessure. "De mensen denken nog steeds dat ik een blessure heb, maar ik ben topfit. De trainer vindt gewoon dat er wekelijks achttien jongens zijn die beter zijn dan ik", aldus Huysegems.

Ziet trainer Hein Vanhaezebrouck het dan niet zitten in hem? "Het kan, ik weet het niet. Als dat het geval zou zijn, zou ik wel willen dat hij het me eerlijk zegt. Maar ik denk niet dat het dat is. In het begin van dit seizoen zei hij me dat hij me op veel verschillende posities ziet spelen. Ik had toen niet het gevoel dat hij niet op me rekende."

"Ik ga nooit een basisplaats opeisen, maar op basis van mijn verleden vind ik toch dat ik zeker een plaatsje op de bank verdien. Ik heb bijna driehonderd wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en kwam al aan de bak in twintig tot dertig Europese wedstrijden en haalde ook al zo'n twintig caps voor de nationale ploeg. Dan heb je toch al wat bewezen? Nu lijkt het alsof ik niet meer kan voetballen en dat vind ik jammer", besluit Huysegems. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties