"Koster wilde niet weten van kortere straf voor Dirar"

Gert-Jan Weyters
| 15 reacties
"Koster wilde niet weten van kortere straf voor Dirar"
Foto: © SC

Adrie Koster is duidelijk een trainer die bij zijn standpunt blijft. Ondanks een oproep van het bestuur om zijn sanctie tegen Germinal Beerschot in te trekken bleef Koster bij zijn beslissing.

Luc Devroe, sportleider bij Club Brugge, was te gast in Extra Time. Hij had het ondermeer over de dribbelvaardige Nabil Dirar. "Dirar is geen moeilijke jongen maar hij neemt het soms niet al te nauw met de discipline. Dan is het de taak van de trainer om een voorbeeld te stellen naar de groep toe. We hebben Adrie gevraagd om de straf van Dirar in te korten, zodat hij mee kon doen tegen Germinal Beerschot. Maar hij gaf niet toe en dat mag, hij heeft hierover de eindverantwoordelijkheid. Als de resultaten er niet zijn, wordt hij daarop ook afgerekend", aldus Devroe.

Devroe had het ook even over het centrale duo in de verdediging. Volgens hem zal het moeilijk zijn om Antolin Alcaraz en Ryan Donk samen in de verdediging te zetten. "Ik denk dat Alcaraz en Donk het beste presteren samen met iemand die met meer concentratie speelt, zoals Carl Hoefkens." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties