Mellemans wil in de winterstop naar Hasselt

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Mellemans wil in de winterstop naar Hasselt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jeroen Mellemans (foto) wil graag in de winterstop verhuizen naar SK Hasselt. Bij die derdeklasser speelt ook zijn broer. Nochtans komt Mellemans de jongste weken weer vaker aan spelen toe bij KV Mechelen.

Jeroen Mellemans (32) was tijdens dit seizoen lang bankzitter bij KV Mechelen. Peter Maes, de trainer van de geelrode formatie, begint nu te sleutelen aan zijn elftal omdat de ploeg de jongste weken geen punten meer pakt. Mellemans krijgt opeens weer speelkansen.

"Mijn situatie is van vandaag op morgen helemaal veranderd. Maandenlang was ik uit beeld en nu voel ik me plots weer voetballer. Ik leef weer gespannen naar de wedstrijden toe. Het is een erorm verschil. Ik ga 's avonds weer tijdig slapen terwijl ik voordien wat langer naar de televisie bleef kijken", aldus Mellemans in GvA.

Mellemans wil toch vertrekken in de wintertransferperiode bij KV Mechelen. "De interesse van SK Hasselt, een derdeklasser, is heel erg concreet. Ze hebben mij al aangesproken en het is de enige ploeg waar ik nog naartoe wil. Het is niet alleen omdat mijn broer daar speelt, maar ook omdat ze ginds erg ambitieus zijn", aldus Mellemans.

KV Mechelen is ook op de hoogte van de interesse. "Ik heb het Fi Vanhoof al laten weten dat ik graag zou vertrekken, maar daags nadien had ik daar toch al een beetje spijt van", lacht Mellemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties