UPDATE: AA Gent - G. Beerschot woensdag om 21u

Steurbaut Kersten
| 67 reacties
UPDATE: AA Gent - G. Beerschot woensdag om 21u
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na heel wat getouwtrek is er dan toch een beslissing genomen in verband met de definitieve speeldatum van AA Gent - Germinal Beerschot. De wedstrijd gaat morgenavond (woensdag) door om 21u.

De bekerwedstrijd tussen AA Gent en Germinal Beerschot dreigde de klucht van het jaar te worden. Beide clubs en de voetbalbond slaagden er maar niet in om een datum te vinden die iedereen tevreden stelt.

Nu is er toch een beslissing gevallen in de zaak. De wedstrijd zal woensdagavond om 21u van start gaan. Dat KBVB heeft dan maar zelf definitief de knoop doorgehakt.

 

Een beslissing die heel wat voeten in de aarde had. De achtste finale zou normaal dinsdagavond afgetrapt worden, maar door het winterweer en de sneeuwval werd de wedstrijd uitgesteld. AA Gent stelde voor om de partij woensdagavond te laten doorgaan.
 
Germinal Beerschot ging echter niet akkoord. De Antwerpse clubs vreesde dat de fans zich niet meer tijdig zouden kunnen organiseren voor de verplaatsing naar het Ottenstadion. De Voetbalbond heeft dus beslist voor beide teams.

 

Ondertussen blijft er onduidelijkheid bestaan over enkele andere wedstrijden. Zulte Waregem heeft aan de KBVB gevraagd om de wedstrijd tegen Cercle Brugge uit te stellen wegens de onbespeelbaarheid van het terrein in het Regenboogstadion. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties