Bölöni: "Geen zin om te filosoferen"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Bölöni: "Geen zin om te filosoferen"
Foto: © SC

De beker heeft door het slechte parcours in de competitie aan waarde gewonnen in Luik. “Toch is het gevaarlijk om alles te zetten op een competitie waar slechts één wedstrijd van belang is, de finale”, waarschuwt trainer Laszlo Bölöni.

De Rouches gingen er vorig jaar in de eerste ronde uit tegen Kortrijk, de tegenstander van vanavond. “Wie zegt dat ik vorig jaar ook geen sterk parcours wilde neerzetten”, aldus de Roemeen. “Als we toen onze vijftien kansen afmaken, dan plaatsen we ons.”

Bölöni blijft na de nederlagen tegen STVV en Roeselare strijdlustig. “De beker is belangrijk, maar ik wil alle wedstrijden die we spelen winnen. In Europa, in de competitie en in de beker. Het maakt me niet uit, ik wil alles winnen. Het probleem is dat we soms verliezen.”

“En dan zijn er 50.000 meningen en denkt iedereen de waarheid in pacht te hebben. Uiteindelijk heeft ieder maar een deeltje van de waarheid. Maar ik heb geen zin om te filosoferen. Het enige wat telt, is vooruitgang boeken.”

Er is echter ook goed nieuws voor Bölöni. “Door de afgelasting van de wedstrijd op Charleroi kreeg Mbokani extra tijd om te revalideren. Wellicht kan ik op hem rekenen.” Ook Dalmat raakt waarschijnlijk speelklaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties